Tein uuden keväisemmän bannerin kotisivuille - aika kiva, eikö?

Huhtikuu vaihtui wapun myötä toukokuuhun ja sempäs takia oiskin aika tsekkailla, mitä sitä tuli asetettua itelleen tavoiteltavaksi...
TOKOa/tottista plikat reeni kumpanenkin 7 kertaa, molemmille tein 2 esineruutureeniä, Birkelle pari keppi-ilmaisureeniä kotosalla ja lisäksi Birkkis ajoi kauden ekat 4 jälkeä.

Romin kehityslistalla oli erityisesti liikkeestä seisominen ja sitten tietenkin se paikkamakuu.
Birken kanssa tavoittelin jääviin varmuutta, paikkamakuuseen etäisyyttä ja kestoa, luoksaria ilman patukkapalkkaa näkösällä sekä jälki- ja kaupunkireenejä.
(Lienee ihan turhaa erikseen vielä mainita, että juu, jäljestetty siis ollaan ja kaupunkireeneissä käyty myöskin.) Mutta kahtotaampas noita muita liikkeitä...

Edellinen liikekohtainen postaus löytyy TÄSTÄ klikkaamalla.
Eli katsotaampas taas,

Ensin ROMI (TOKO, alo)
  • LUOKSEPÄÄSTÄVYYS:
    Nou problem(?)...
  • PAIKALLA MAKAAMINEN:
    Tavoitteeksi kirjasin "3-4min semihäiriössä, etäisyyttä 10as" Noh, tässä ollaankin nyt saatu monta kerrasta onnistunutta suoritusta ihan ALOkkaan mukaisesti (harmikseni ei kuitenkaan päästy tekeen ryhmäpaikkista, vaikka muuta häiriötä hieman olikin) eli (reilu) 2 min ja mie 20 as päässä. Pientä levottomuutta esiintyy toisinaan, mutta on pysynyt - JEE!
  • SEURAAMINEN KYTKETTYNÄ/TALUTTIMETTA:
    Valitettavasti mennyt vähän takapakkia... Nojaa taas hippasen liikaa minun kehuihin/korjauksiin ja kontakti ei kestä ihan samoin kuin ennen. Nyt on tehty hommia tän kanssa, joten toivottavasti kohenee, kun otellaan virereenejä.
  • LIIKKEESTÄ MAAHANMENO:
    Osaa, mutta mie oon opettanu tähän avut, joita en huomaa! Ilman apuja on hitaampi, mutta meneehän se.
  • LIIKKEESTÄ SEISOMINEN:
    Ollaanko edistytty? Ois pitäny ottaa tähän ihan erillisiä stoppireenejä niiiiiiin paljon enemmän kuin on tullu otettuu. Mutta ei se huono ole, kyll se jää, mutta tarviaa vaan niitä apuja ainakin vähän. Ehkä tää tässä kuussa jo oikenis? Kokeessa ko ny ei pitkälle perässä matelis, niin riittäs minul.
  • LUOKSETULO:
    Haukkuminen pysyny poissa suorituksen kärsimättä! Tää on hyvä.
  • ESTEHYPPY:
    Tätä tahkottiin Majalla yks ilta... Jos hyppäs ja seiso hyvin, haukkui. Jossei haukkunut, ei hypänny ekalla käskyllä. Jos meni ekalla käskyllä haukkumatta, niin likku loppuasennosta. Aloin jo luopua toivosta ja miettiä, haittaako se haukkuminen ny sitten, mutta sitten se loksahti! Kun otan alkuun ihan hetken Romin rauhoittamiseen, niin tekee innokkaasti, mutta hallitusti! Kokeessa onkin sit eri asia, onko palikat kuinka sekasin ja kierrokset kuinka kaakossa, kun tähän asti päästään, heheh...
Sitten BIRKE (BH)
  • ILMOITTAUTUMINEN:
    Menny oikein kivasti. Ei varastele tuomaria kahtomaan, mutta ottaa herkästi häiriötä esim takaa kuuluvista äänistä. Ei täydellinen, mutta ihan hyvä.
  • HENKILÖRYHMÄ:
    Menny ihan jees. Ei täydellisesti, mutta oikeassa vireessä ei ole probleemaa. Jonkinverran joutuu silti korjailemaan... Lisää reeniä!
  • SEURAAMINEN KYTKETTYNÄ/TALUTTIMETTA:
    Perus-Birkeä, ei siis isompia moitteita. Käännöksissä väistää hieman, mutta vauhdit (erit. nopea) on jo hyvät, noh, hitaassa jätättelee, kun miettii, mistä kyse... Vauhteja lisää ja vielä uupuu se kaavionkatsastus.
  • LIIKKEESTÄ ISTUMINEN:
    Ei sen ihmeempiä, toimii.
  • LIIKKEESTÄ MAAHANMENO & LUOKSETULO:
    Ei merkittäviä onkelmia maahanmenossa. Noh, luoksari on epävarma, jos palkka ei oo näkyvillä - tulee kyllä luo, mutta hidastaa ja stoppaa hieman ennen... Pitää jossain välissä koittaa, kompensoiko superiloinen käsky piilopatukan. Nyt ollaan tehty läpijuoksuna vaan.
  • PAIKALLAOLO HÄIRIÖSSÄ:
    Alkuperäinen suunnitelma kuului "5-8 min pienellä etäisyydellä ja häiriössä, ilman häiriöö vähitellen (5,10,15 as) etäisyyttä lisää"
    Käytännössä plikka tekee nyt täyden 30 askeleen etäisyydeltä häiriössä (mm. luoksari) 3 min paikkiksen, pienellä etäisyydellä ainakin 6 min menee. Eli oon TODELLA tyytyväinen! Vielä täytyy koittaa, kuinka kauan oikeasti jaksaa häiriössä tuolla pysyä.
  • KAUPUNKIOSUUS:
    Tolppa - nou problem, kulkuneuvot - nou problem, ohitukset menee seuruuttamalla (toisinaan jopa vaan 'vierellä' -käskyllä). Ainoo mihin kaipaan viel varmisteluita on ohitukset...
Väittäisin siis, että ollaan edetty enempi ja/tai vähempi!
Huomenna ois tarkootus mennä reenaileen ja kahteleen, mitä mikäkin juttu nyt oikeesti sanoo. Tulee varmasti mielenkiintoista!
Birke aloitti juoksunsakin tässä, joten toinen "jännitysmomentti" on se, kuinka paljon ja miten ne vaikuttaa. Yleensä eivät kyll ole sen ihmeemmin reenejä hidastaneet, toivon mukaan eivät nytkää.

Ylihuomenna ois kauden ekat jälkiryhmän reenit!
Meillä onkin ihanan kirjava ryhmä (appe, beussi, amstaffi, kultsu, dobberi & collie), joten varmasti löytyy monenmoista tyyliä, joista osaa oon jo nähnytkin.
Joo, ja ens viikolla on sitten se Romin toinen tokokoe... Kisakirjekin tuli jo, alokkaassa on 11 koirakkoa ja ALO alkaa klo 19. Saa nähä, miten meitin käy! Yritän nyt tässä hiomisten seassa muistaa kuitenkin, ettei tähdätä täydellisyyteen ja aina pitää olla hyvä fiilis ja KIVAA, sillon Romi toimii hienosti.



Me kevätposeeraillaan!