Tänään ajeltiinkin Majalle jo heti puolenpäivän jälkeen.
Tarkotuksena oli ottaa molemmille plikoille pienet "hyvänmielenreenit" ennen kuin reffattaisiin siellä Ari ja Birken Late-poika (E. Weihnachtsmann)...

Täytyy sanoa, että tyytyväinen oon!
Tein just semmoiset reenit ko ajattelinkin ja plikat toimi juur sillain kuin oletinkii ja osaavat - molemmilla meni siis tosi kivasti.

Sitten päästiinkin siihen rentoon menoon...

Birke, Romi & Late

Romi tuntui olevan virallinen leikittäjä, joka aina innoissaan aloitti hippastelun. Late juoksu ketterimpänä edellä pakoon ja Birkkis tuli innolla perässä.
Olikin vähän yllättävää huomata, että Romi toimi ikäänkuin tätinä ja Birke sitten oikean vanhemman tavoin oli täysillä mukana leikissä, mutta kuitenkin hieman hillitymmin...
Vaan jottei vaan kallistuta tuonne inhimillistämisen puolelle, niin mainittakoon, että jokaisessa vaahterapyllyssä piisasi vauhtia ja jokaisella oli vähintäänkin yhtä kivaa!
Kaikki kuvat latasin Zirotamin FB-sivulle.
Late ei enää koossaan kovin paljoa emälleen häviä - muutama sentti ja muutama kilo... W-pentusista taitaa kasvaa emäänsä isompia, hyvähyvä!

Ensviikolla ois viel tottisreenit ennen Birken koitosta, mutta taidan vielä ihan vakavissani miettiä, otanko Birkeä sillon mukaan... Toki ainahan sitä leikkimässä ainakin käydä voi. Romi lähtee jokatapauksessa!
Niin, muistinko mainita, että juhannusaattona Kymppikoirasta ostettu FunBall on ihan hitti molempien plikkojen mielestä!