Johan sitä melkein jo alkoi hävettää, kun ollaan niin kauan oltu pois näyttelykehistä...
Kuitenkin meidän eka koiraharrastuksemme.

No mutta nyt on sitten sekin korjattu!
Eilen siis matkattiin reilu 2½ tuntia/suunta Lohjalle Virkkalan urheilukentällä järkättyyn ryhmikseen. Birke meni kehään, Romi oli turistina matkassa mukana.
Appeja oli ilmottu 4, mutta vaan 3 avonarttua oli paikalla. Käytiin "ilmottautumassa" ja sitten päästiinkin aikataulusta edellä aloittamaan.

Tuomarina oli Saija Juutilainen - oikein miellyttävä ja koiraa rauhallisen ja rennon varmasti käsittelevä tuomari, jonka olin kuullut pitävän massakkaista ja hyvin liikkuvista koirista.
Itteäni jännitti enemmän kuin edellisessä tokokokeessa (!?!) ja olinkin sitten ihan omassa landiassani...

Tässä Birken arvostelu:
[Rodunomainen lähestyttäessä]
"2v. mittasuht. erinom. nuori narttu, jolla hienosti runkoa ja luustoa, riittävät kulm. hyvät käpälät, erinom. pään muoto, pigmentti ja purenta, hyvin kiertyvä häntä, hyvä karva ja väri, liikkuu hieman kapeasti takaa ja on vielä hiem. takakorkea, seistessä laadukas, hyvä luonne"

Kaikki saivat ERIN, mutta Birkelle irtosi myös SA, joten plikka nappasi siis toisen SERTinsä ja oli ROP!
Ennen ryhmäkehää tehtiin nurtsikentän keskellä pienet tottiksetkin (muuten tosi hyvää, mutta seuruu hieman löysää alkuun varsinkin ja istumiseen tarjos maahanmenoa) eli saatiin superia häiriöreeniä, mikä oli Birkelle ko vettä vaan! Ryhmissä väsymys (sekä koiran että handlerin) jo vähän näkyi ja aika nopsaan tuli se hoidettua. Hyvää kokemusta ja heti saatiin noottia, mitä tehdään seuraaval kertaa toisin, kiitos Inkku!

Megaisona plussana mainitsen myös, ettei Birkellä ollut mitään onkelmia muiden koiruuksien ohitteluissa tai muutenkaan. Vaikka toisaalta olin tähän jokin aika sitten loppuneen juoksun takia vähän varautunutkin... Mutta ei, plikat meni hienosti.
Vaan niinhän se on, että kun narun päässä on rento, eikä ennakoi ongelmia, niin eipä niitä sitten sen ihmeemmin ilmaannukaan.

Loppuun vielä väsynyt Birkkis ja pystit: