Kävi eilen NPKH:n Majalla touhuilemassa!

Romin kanssa leikittiin narupalloilla ja plikalla oli KIVAA! Tosin tänään huomasin, että siellä sannalla jarrutellessa oli sitten menneet parista anturasta nahat vähä rullalle...

Birken kanssa tehtiin vähän uusia juttuja!
Eteenmenoa, hyppyä, loivaa A:ta, kapulanpitoa ja sitten reenailtiin vähän jotain perusjuttuja siinä sivussa.

Ja sitten se kolmas... Sepäs oli Birken poika Late (Eijatuun Weihnachtsmann, 5½kk), joka tuli seuraileen meidän reenejä.
Late olikin kovin tarkkaavainen, mutta myös rauhallinen ja erittäin hyväkäytöksinen poitsu. Komeakin pikkuherra on, neliömäinen ja isänsä pää. Luonne on paitsi luottavainen ja tasainen, myös taistelunhaluinen ja temperamenttiäkin löytyy! Hieno poika kertakaikkiaan.
Nyt olen nähnyt 3 Birken pentusista pentulaatikkoiän jälkeen ja emän omistajana olen kyllä todella ylpeä ja tyytyväinen näkemääni!

Reenejä katsomassa oli myös vanha hyvä kaverini Mirkku, joka kävi tutustumassa seuran toimintaan. Niin ja paparazzeilemassa! Tässäpäs siis muutama kuva (taitavat näistä kaikki olla Mirkun ottamia), kiitos nam!


Late!


Ikää poitsulla 5½kk ja painoa 17kg


Late ja voikukat


Kentälle katsellaan tarkkaavaisesti...


Romi tulossa narupalloilemasta - superkivaa!


Romi tutkiskeli poitsun lävitte, ilmoitti olevansa vanhempi ja sen jälkeen patsasteltiin yhdessä.


Birken eka eteenmeno!
Hyvin irtosi joka kerralla, muttei hoksannut palkkaa, vaikka oli nähnyt minun sen sinne vievän... Nooh, harjoitusta vaan, tää on kiva liike.


Late sai heti kättelyssä kuulla suorat sanat emolta, mutta kohta jo sitten pojan touhuja katseltiinkin tyyliin, "Touhua sie vekara siinä, mie meen koht taas reenaan..."


Emo ja sen pentu.


Laten aarre - kapula oli POP!


Varastin poitsun kentälle leikkimään...
Taistelutahtoa löytyi riittämiin myös vieraan ihmisen kanssa.


Kapula POP, patukka POPIMPI.