Tähän piti kirjoottaa jokin vakavamielinen ja pohdiskeleva teksti koskien reenejä yms.
Mutku ei aivot jaksas nyt pohdiskella tai vastaavasti pomppii vaan sinkoillen aiheesta toiseen... Saas siis näkemän, kuinka sekava tästä postauksesta lopulta tuleekaan!


Birkkis seisoksii tottisliikkeiden välissä...
Ihan mukavannäköinen rakennekuva tuli näin täysin asettelemattakin!

Joops, Birken kanssa oteltiin yhet tottistelut ja Sini kuvaili jälleen - kiitos siis paparazzeiluista!
Kaikki kuvat voi kurkata FB:n puolelta tai TÄÄLTÄ.
BH-kokeessa kävin ite talkoilemassa, Birke oli autossa siltä varalta, että oltais päästy varasijalta ihan suorittaankin. Ei kuitenkaan päästy ja ihan hyvä niin, ehitään viel hioo tottikset kunnolla kuntoon.

Koepaikan mettästys siis jatkuu, samoin tietty reenitkin!
Ootan ihan mielenkiinnolla eteenmenoja, ampumisia, esteitä (okei, esteitä hieman pelonsekaisin tuntein, mutta ihan suotta, huolella ja rauhassa ja pikkuhiljaa, niin mikäs hätä siinä!) ja kaikkee muutakin vaihtelua mein touhuihin!
Romi on taukoillut nyt pari viikkoa... Koska en oo nyt Majalla käynyt reenimässä, ei olla ees korkattu narupalloja vielä. Pariin otteeseen oon Romissa huomannut pieniä motivaation palaamiseen viittaavia merkkejä, mutta kahtellaan nyt eikä nuolaista ennen ko tipahtaa.
 

Appehyppy!

Niin Birken juoksut nyt loppui ja ollaan oteltu myös vähän esineruutualkeita sekä keppi-ilmaisua erillisenä... Jäljelle päästään taas ens viikolla ja ens kuussa näillä näkymin myös tosi mukavasti!

Ensi viikolla on myös meitin näytelmädebyytti tälle vuodelle, JEE!
Birke läksii siis Lohjan ryhmikseen. Aikataulukirjettä oottelen yhä...

Mitäpäs muuta...

Niin, nyt meidän pentusuunnitelmat on näkösällä myös Lauma.infossa, joka on todella mielenkiintoinen koiraharrastajien, öm, portaali? Noh, hieno sivusto, jossa on harrastusjuttuja joka lähtöön! Kannattaa tsekata!
Mutta niin, myös tuonne tulen siis tulevaisuudessa päivittelemään meidän projektin etenemistä. Vaikka tokihan tässä on vielä aikas monta mutkaista(?) kilometriä edettävänä...
 

Birke etualalla, Romi kauhoo kauempana
 
Molskis ja loiskis!
Tänään pääsi plikatkin korkkaan kesän - ite oon ihania kelejä fiilistelly tässä about viikon verran - ja kuinkas muutenkaan kuin mielipuuhassaan eli uimalla tietty!
Ei tuntunut olevan lainkaan kylmää, mutta varmuuden vuoksi en kuitenkaan antanut ekalla kertaa liian kauaa uiskennella...

Tulipas muuten vahingossa bongattua Birkelle potentiaalinen kuivaruoka...
Nythän Birkkis on rouskutellut Eukanuban Working & Endurancea (n. 72€/12,5kg) ja siinä sivussa on nyt maistateltavana Booster Power (n.42€/15kg). Kovasti alan Boosterin puolelle kallistua - on itseasiassa tujumpaakin kuin tuo Eukanuban,,,
Aloin jopa miettiä, josko Rominkin siirtäisi Royalilta esim. Boosterille, mutta siinä merkissä kun ei ole light -vaihtoehtoa, niin nähtäväksi jää.

Nyt alkaa aivoissa tuntua tyhjältä - jokohan siis sain ajatukset tähän rustailtua?
Jos joku tästä ottaa tolkkua, niin hyvä vaan, ja joku toinen saa kenties päivän pähkinän tätä sepustusta purkaessaan.