Viimeistä viikkoa viedään...
Syksy meni siivillä (lieneekö koskaan mennyt niin nopsaan), mutta nyt kun oikein aattelee, niin koko vuosi on vilistänyt aikamoista vauhtia!

Ajatukset hyppii sinnetänne, eikä niistä oikein aina meinaa saada tolkkua, mutta nyt lienee kuitenkin passeli aika kurkistaa, mitä sitä tulikaan tänä vuonna tavoiteltua ja saavutettua!

 

TAVOITTEET (2011)
Romi:

  • Kuntoutuksen jatkaminen (hieronta, fysioterapia) niin, että Romi pääsee tekemään täysimittaisen paluun sekä treenikentälle että näyttelykehiin viimeistään kesäksi.

~ Kuntoutus saatiin hoidettua ilman suurempia takapakkeja, vaikka viimeinen vesijuoksukerta jäikin käymättä. Reenikentälle palattiin hienosti tammikuun möllitokossa (Romi toimi hienosti, vaikka reenejä oli alla todella vähän!) ja näyttelykehäänkin plikka palasi toukokuussa, vaikkei silloin vielä kummoista menestystä tullutkaan.

  • 2. Suomen CACIB - käydään ainakin parissa KV-näyttelyssä katsomassa, josko nappaisi...

~ Heh heh, tulihan niitä juu... Toukokuussa Romi lähti kasvattaja-Eijan kanssa valloittamaan Ruotsin (PN2 VASERT & ROP CACIB SERT SE MVA), kesäkuussa käytiin Viron Voittajassa (PN2 CACIB), elokuussa Eija vei Romin Norjaan (VSP CACIB SERT NO MVA POHJ MVA C.I.B.) sekä vielä Tervakoskella VSP CACIB !!! Ja jottei vaan olisi liian vaatimattomasti, niin syyskuun alussa Romi toi (Eijan kanssa) Baltianreissulta vielä ROP SERT LT MVA sekä erkkarista ROP SERT LV & BALT MVA BIS4 !

  • BH - eniten reeniä ja varmuutta tarvitaan paikallamakuussa ja seuruussa (jotta jaksaa pitemmänkin seuruun) sekä tottakai hiontaa muihin liikkeisiin.

~ BH:ta suunnittelin kyllä syksylle... Onneksi ennen ilmoittautumista kuitenkin ymmärsin, ettei Romi kestä paikkamakuussa häiriötä. (Pitänee rakentaa se liike uudestaan alusta.) Tämä siis jäi valitettavasti vaan haaveeksi.

  • TOKOn ALO-liikkeisiin tutustuminen ja reenien aloitus myös tokopuolella.

~ TOKOA ollaan reenitty jonkinverran. Möllitokoissa käytiin kahdesti: (sairasloman jälkeen) hienosti 98,5 / 140 pist, sija 10/14 Ylöjärvellä sekä Vappuaattona UPEAT 179,5 / 200 pist, 1-tulos & 1. sija Pirkkalassa! Ilmoitin Romin jopa ihan viralliseen kokeeseen lokakuulle, mutta viikkoa ennen koetta haljennut kynsi peruutti osallistumisemme.

  • Jälkeä reenitään yhä, muttei niinkään tavoitteellisesti vaan enemmän omaksi iloksi. Nameja pyritään jäljeltä harventamaan ja Romin vauhtia hieman himmaamaan - ja sitä kautta tarkkuutta lisäämään.

~ Tänä vuonna ollaan jälkeilty yleisesti ottaen todella vähän... PK-leirillä huhtikuussa saatiin uutta puhtia touhuun ja Romi saikin nenustaan paljon kehuja! Hetken ajan jopa aattelin, että josko sitä joskus FH:lle, mutta pakko se oli todeta, ettei ohjaajalla (ainakaan vielä tässä elämänvaiheessa) yksinkertaisesti ja valitettavasti riitä rahkeet. Hienoa oli kuitenkin kuulla, että Romilla riittäisi! Mainittakoon myös, että Romi ilmaisee esineitä (käskyavulla) jo aikas kivasti menemällä maahan.

  • Luonnetestiin olisi myös tarkoitus nyt päästä...

~ Ja päästiinkin! Toukokuussa käytiin Hämeenkyrössä. Kokemus oli minulle oikein opettava sekä mielenkiintoinen, mutta Romille se oli kyllä turhan rankka, vaikka loppuun asti päästiinkin. Tuloksena +25 pistettä ja laukausarka.

Birke:

  • Sertinmetsästys! Eli tavoitteenahan olisi, että Birkellä olisi 2. sertiä valmiina ennen kahden vuoden ikää.

~ Melkein... 1. serti putkahti Birken toisesta junnuluokan näyttelystä Lohjalta (VSP SERT) helmikuussa, mutta toinen Suomen serti jäi vielä haaveeksi, vaikka likellä pari kertaa olikin. Empäs silti voi väittää olevani mitenkään pettynyt, sillä Viron voittajassa Birkkis ROP-jun jun-SERT EEJV-11 VSP EEV-11 ja lähti vielä myöhemmin kesäkuussa Eijan matkaan Pärnuun, josta tuliaisina PN2 ROP-jun jun-SERT & PN4 ROP-jun jun-SERT EE JMVA! Valkeakoskella Birke nappasi PN2 VASERT ja Eijan (ja Romin kanssa) tehdyltä Baltianvalloitusreissulta Birke toi kotiin ROP-jun jun-SERT (1. appe Suomessa!) LT JMVA sekä ROP-jun jun-SERT LV & (1. appe Suomessa!) BALT JMVA !!! Birkellä oli siis ennen kahden vuoden ikää koossa 6 titteliä, nam.

  • BH-reenien aloittaminen vielä paljolti leikin varjolla, mutta tavoitteellisemmin.

~ Reenitty ollaan (kävi Birke möllitokossakin tuloksin 100,5/160 pist, 3. tulos) ja edistystä on tapahtunut! Paikkamakuuta oon opettanut paremmin kuin Romille ja parhaimmillaan kestää upeasti myös häiriötä. Hiomistakin toki vielä riittää, myös kaupunkiosiossa...

  • Jälkireeneihin pitää panostaa enemmän. Tavoitteena saada jäljestys rauhallisemmaksi ja tarkaksi sekä ilmaisu alulle niin, että jäljellä olisi Birkelle namipurkkeja ilmaistavina...

~ Jälkireenit ollu tosiaan vähissä tänä vuonna, mutta siihennähden plikka toimii kuulemma tosi hyvin! Esineille menee käskystä istumaan ja on selvästi ymmärtänyt homman idean! Tästä on ihan mukava jatkaa...

  • Terveystutkimukset (lonkat, kyynärät, polvet)

~ Tehty, tehty tehty! Lonkat B/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0 sekä lisäksi olat ja selkä kuvattu täysin normaaleiksi. Kelpaa mennä ja touhuta!


Inka & Romi

Sitten katse tulevaan vuoteen...
TAVOITTEET 2012!

Romi:

  • Kisauran korkkaus TOKOssa, josta on nyt tullut meidän päälaji!
    Eli siis hyppy ja paikkamakuu kuntoon, muihin hiontaa ja sitten sinne kokeeseen vaan. Tuloksista senverran, että TK1 ois supermagee, mutta realistisesti aatellen, ois kiva saada edes yksi 1-tulos.
  • (BH ?!? ... iso kysymysmerkki. Tätä voi harkita, JOS saan paikkamakuun kuntoon, mutta ressiä en meinaa tai halua tästä ottaa tippaakaan!)

Birke:

  • FI MVA - tavalla tai toisella tai kolmannella... Muutakin voidaan katsella, jos sattuu hyviä tilaisuuksia hyviin väleihin, mutta ainakin pari Suomen sertiä ois siis tulevalle vuodelle hakusessa.
  • BH! Jos hommat etenee hyvällä mallilla, niin syksyllä voisi kahtella. Riippuu paljon paikkamakuusta (minun henk.koht, mörköni...).
  • PK-esteiden harjoittelun aloittaminen, nyt kun pimatsun nivelet on tutkittu terveeksi, voidaan alkaa enempi kahtella myös näitä juttuja, ei silti kuitenkaan liian rankansorttisesti.
  • Esineilmaisu oikeasti kuntoon, ei pitäs paljoo puuttua, ku reenii vaan...
  • Esineruutu! - ihan alkutekijöissään yhä.
  • Jälkee jälkee... Nameja vähemmän ja ENEMMÄN reeniä, myös kulmia mukaan.

Noniin, tuostahan sitä lienee ihan mukava lähteä vuotta suunnittelemaan...
Jospa ens vuodesta tulisi oikeasti se reenivuosi (joka tän vuoden piti olla) eikä misseilyvuosi (vaikkei toki niissäkää mitää vikaa ole)! Aika näyttää...

Tervemenoo 2011, TERVETULLOO 2012 !