Ja lienee aika vähän istahtaa ja miettiä, mitäs sitä pitikään tänä vuonna tavotella ja mitenkäs niissä tavoitteissa onnistuttiinkaan...
Viime vuodenvaihteen jälkeen kirjasin tänne blogiin seuraavaa:
"TAVOITTEIKSI
luen Suomen toisen CACIBin metsästämisen, mutta mitään suurta näyttelyvuotta meillä ei suunnitelmissa ole.
Lisäksi alan keskittyä Romin kanssa tottikseen hieman enemmän, jotta voitaisiin sitten mahdollisesti 2011 tavoitteisiin listata vaikka se BH, jos asiat sille mallille saadaan...
Luonnetesti kiinnostaa yhä edelleen kovasti ja jos vaan aikataulullisesti onnistuu, veisin Romin oikein mielelläni testattavaksi.

Kaikenkaikkiaan odotan tältä vuodelta kaikenmoista kivaa ja jännittävää! Viime vuosi opetti osaltaan paljon ja paljon on vieläkin opittavaa ja koettavaa."

Noooh, katsotaampas...

CACIB jäi viel saamatta, mutta missään nimessä en voi olla tyytymätön Romin näyttelyvuoteen! Romi kävi kahdessa KV-näyttelyssä - toisessa oli jopa 18 appea ja toisessa 9, joka sekin aika mukava määrä - ja sijoittui molemmilla kerroilla PN-kehässä!
Tottispuolella tavoitteet muuttuikin matkan varrella hieman, mutta jos nyt katsotaan alkuperäistä tavoitetta, niin sehän jopa ylittyi! Kesä reenattiin mielestäni tosi aktiivisesti (ainakin omalla mittapuullani) ja ex tempore mentiin ja korkattiin hyväksytyn mölli-BH:n kannustamina viel ihan virallinenkin kisaura. Tosin sitä koularia ei nyt viel tullut, mutta ainakin oltiin virallisesti kisaamassa, mikä oli itelleni tavallaan aikas yllätys.
Jälkeilyyn en asettanut erityisiä tavoitteita, mutta tulihan sitäkin jonninverran reenittyä ja uusia vinkkejä laitettua korvan taakse. Myös esineruutua reenittiin ja päästiin myös keppi-ilmaisun alkeisiin...
Luonnetestiin ei valitettavasti nyt päästy, mutta yhä sekin on suunnitelmissa.

Sitten pitänee mainita, että yksi pitkäaikainen tavoite ja harras toive toteutui myös - Birke!
Myös pikkiriikki pääse heti tutustumaan tottis- ja jälkireeneihin ja näyttelyuransakin pikkunen korkkasi hienosti hattutempullaan (3xROP-pen).
Romi otti uuden tulokkaan vastaan hienosti ja yhteiselo on sujunut paremmin, kuin uskalsin ikinä toivoakaan!

Ihan pelkkää ruusuilla tanssimista ei meidän vuosi kuitenkaan ollut, vaan Romin oikean polven huonontuminen varjosti tottakai loppuvuotta. Onneksi kaikki meni molempien tyttöjen kannalta todella mutkattomasti ja Romin kuntoutus on saatu jo hyvälle mallille.

Tässä jouluaaton poseeraukset:


Romi, 3v10kk


Birke 9kk
(52cm & 20,5kg - takakulmat ja selkälinja nyt hieman hukassa, plikka kehittyy...)

Nyt olisikin varmaan aika katsoa viikon päähän eli uuteen vuoteen 2011...

TAVOITTEET
Romi:

  • Kuntoutuksen jatkaminen (hieronta, fysioterapia) niin, että Romi pääsee tekemään täysimittaisen paluun sekä treenikentälle että näyttelykehiin viimeistään kesäksi.
  • 2. Suomen CACIB - käydään ainakin parissa KV-näyttelyssä katsomassa, josko nappaisi...
  • BH - eniten reeniä ja varmuutta tarvitaan paikallamakuussa ja seuruussa (jotta jaksaa pitemmänkin seuruun) sekä tottakai hiontaa muihin liikkeisiin.
  • TOKOn ALO-liikkeisiin tutustuminen ja reenien aloitus myös tokopuolella.
  • Jälkeä reenitään yhä, muttei niinkään tavoitteellisesti vaan enemmän omaksi iloksi. Nameja pyritään jäljeltä harventamaan ja Romin vauhtia hieman himmaamaan - ja sitä kautta tarkkuutta lisäämään.
  • Luonnetestiin olisi myös tarkoitus nyt päästä...

Birke:

  • Sertinmetsästys! Eli tavoitteenahan olisi, että Birkellä olisi 2. sertiä valmiina ennen kahden vuoden ikää.
  • BH-reenien aloittaminen vielä paljolti leikin varjolla, mutta tavoitteellisemmin.
  • Jälkireeneihin pitää panostaa enemmän. Tavoitteena saada jäljestys rauhallisemmaksi ja tarkaksi sekä ilmaisu alulle niin, että jäljellä olisi Birkelle namipurkkeja ilmaistavina...
  • Terveystutkimukset (lonkat, kyynärät, polvet)

Eiköhän tuossa ollutkin sitten ihan tarpeeksi tavoiteltavaa...
Sitten hännät kipparalla nenut kohti tulevaisuutta!