On se nopsaan eteenpäin kipittelevä juttu tuo aika...
Taas vaihtui vuosi ja jopa vuosikymmen!
Melkein tulee ikävä nuoruusvuosia, kun katselee, miten rauhallista meidänkin pihalla taas oli. Toista se oli silloin, kun me suurella pihapiirin kaveriporukalla häsättiin perheidemme kanssa pihalla koko vuodenvaihde!
Mutta ikävän pitää aisoissa se fakta, että koira tykkää ihan hyvää, kun ei aivan joka välissä pauku. Tokihan siis paukkuja täällä oli ihan riittäviin tunnelmaa luomaan, mutta selvästi vähemmän kuin "minun lapsuudessani" (kylläpäs sitä nyt ollaan pikkuvanhaa...).

Jokatapauksessa Romi otti vuodenvaihteen todella reippaasti ja rauhallisesti!
Pienimpiin satunnaisiin paukahduksiin siinä klo: 17-18 aikoihin ei neiti lenkillä reagoinut mitenkään. Noh, kuunteli kyllä, että jostain kuului jotain, mutta that's it.
Kahdeksan aikoihin lährettiin vielä päivän kolmannelle lenkille ja silloin sitten paukkuikin jo. Vähän Romi hätkähti isompia paukkuja ja sitten koitti kiertää sellaista reittiä, joka menisi vähän kauempaa, mutta vallan hienosti häntä korkealla neitiseni ulkona käppäili. Eli mielestäni aivan normaali käytös tämmöisenä iltana. Lumikököilläkin tuli siinä lomassa leikittyä ja tottakai kinoksissa piti mennä kenguruloikkaa!

1262342390_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Lenkin jälkeen maistui uni - minu oma karvainen lahjapakettini kuusen alla!

Vuosi 2009...
jäi mieleen valmistumisen, näyttelymenestyksen ja ekan ulkomaannäyttelymatkan muodossa!
Tavoitteena oli saada Romille vika serti ja sitä kautta FI MVA, mutta saatiinkin se ja vähän ekstraakin: ennätyserkkarin VAK1 PN3 & EE MVA!
Päästiin myöskin aloittamaan toisenlainenkin harrastaminen NPKH:n riveissä ja siitä onkin sitten hyvä jatkaa tänä vuonna...

Vuosi 2010...
Alkaa varsin rauhallisissa merkeissä.
Tuli tuossa luvattua, että pidän itestäni vähän parempaa huolta, joten se tietenkin merkkaa kuntokuuria, johon myös Romi osallistuu varmasti mielellään. Romi käy jatkossakin fyssarilla (seuraava aika jo varattuna) ja lisäksi jumppaillaan ja kuntoillaan muutenkin, eikä tietenkään unohdeta hierontoja, joita jatkan kahden viikon välein.
TAVOITTEIKSI
luen Suomen toisen CACIBin metsästämisen, mutta mitään suurta näyttelyvuotta meillä ei suunnitelmissa ole.
Lisäksi alan keskittyä Romin kanssa tottikseen hieman enemmän, jotta voitaisiin sitten mahdollisesti 2011 tavoitteisiin listata vaikka se BH, jos asiat sille mallille saadaan...
Luonnetesti kiinnostaa yhä edelleen kovasti ja jos vaan aikataulullisesti onnistuu, veisin Romin oikein mielelläni testattavaksi.

Kaikenkaikkiaan odotan tältä vuodelta kaikenmoista kivaa ja jännittävää! Viime vuosi opetti osaltaan paljon ja paljon on vieläkin opittavaa ja koettavaa.

TERVETULOO VAAN 2010!
... tai kun se nyt alkoi jo, niin pitäisi kyllä sanoa ANTAA MENNÄ VAAN!